логоFacebookTwitterYouTubeeMail


На македонски, во издание на Издавачкиот центар„Три“излезе најпродаваната бизнис-библија на денешницата - „Герила маркетинг“ од Џеј Конрад Левинсон.

Појавувањето на оваа книга се смета дека од корен го променила маркетинг-пристапот на сопствениците на мали бизниси, овозможувајќи им да остварат максимален профит и јакнење на брендот со минимални инвестиции и со извонредно мали трошоци. „Герила маркетинг“ е продадена во повеќе од 20 милиони примероци, а преведена е на 54 јазици.Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie