логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Македонската академија на науките и уметностите има чест да ве покани на промоцијата на колективното издание

ПРИЛОЗИ КОН ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА И
МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА
приредено од акад. Катица Ќулавкова

(Проект на МАНУ остварен во соработка со Институтот за национална историја, Филозофскиот факултет, Богословскиот факултет,
Институтот за македонска литература и
Институтот за фолклор „Марко Цепенков“ - Скопје)

Промотивни обраќања:
академик Љупчо Коцарев, претседател на МАНУ
академик Витомир Митевски
проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски
академик Катица Ќулавкова

Скопје, МАНУ, 19 мај 2021 во 12 ч.
Плато пред влезот на МАНУ

 Ве молиме да ги почитувате важечките Ковид19 стандарди  

--
м-р Дијана Славеска
Помлад соработник за научни собири и други јавни приредби

Оддел за научни и уметнички проекти, за научни собири и за меѓународна соработкаМакедонска академија на науките и уметноститеПоуки од Светите Отци

dobrotoljubie