логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Од 27 мај до 3 јуни ќе се одржи 11-тот издание на филозофскиот филмски фестивал.

Тој е единствениот филмски фестивал во Македонија и регионот што се одвива на крстопатот меѓу филозофијата и филмот, и еден од ретките во светот кои работат во областа на филм - филозофијата.

За програмата во студио 10 говореше Ана Дишлиеска - Митова директорка на филозофскиот фестивал.

 

https://www.24.mk/details/27-maj-3-juni-2021-11-to-izdanie-na-filozofskiot-filmski-festival-1Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie