логоFacebook  Twitter  YouTube  eMail


Францускиот Институт за 16 декември, во ЕУ-Инфо центар во Скопје, го најави гостувањето на еден од највозбудливите француски современи филозофи Меди Белаж Касем, кој ќе одржи предавање на тема „Филозофот наспроти актуелните светски случувања“ (Вовед во филозофијата на злото). На 17 декември Касем ќе има и разговор со публиката во кафе-книжарницата „Магор“.Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie