логоFacebook  Twitter  YouTube  eMail

Уште необјавено

 На 4 декември 2014 година (четврток)

во Македонската академија на науките и уметностите   ќе се одржи

П Р О М О Ц И Ј А

на монографијата

 ЛАЗОРОСКИТЕ ЗОГРАФИ

од Петре Р. Коловски


Изданието ќе го промовираат:

акад. Цветан Грозданов и

акад. Глигор Јовановски

 

МАНУ, 4 декември 2014 година (четврток), 12,00 часотПоуки од Светите Отци

dobrotoljubie