логоFacebookTwitterYouTubeeMail


Издавaчката куќа ѓурѓа Ве поканува на прес-конференцијата на која ќе бидат објавени
резултатите од Конкурсот за наградата ѓурѓа за необјавен роман.
Домаќин на прес-конференцијата ќе биде селекторот академик Катица Ќулавкова.
Прес-конференцијата ќе се одржи на 14 јануари 2013 година (Василица), во 11 часот, во
просториите на Друштвото на писателите на Македонија.
За повеќе информации можете да ни се обратите на телефон 078/44 55 44.
Во очекување на Вашето присуство, срдечно Ве поздравуваме.
Издавачка куќа ѓурѓа
Ѓурѓица КОСТЕСКА-АНДОНОВА
Директор и главен уредникВидео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie