логоFacebookTwitterYouTubeeMailВЕ  ПОКАНУВАМЕ ДА ЈА ПОГЛЕДНЕТЕ НОВАТА  ЕПИЗОДА НА ТВ СЕРИЈАТА “ПО ДЕЛАТА КЕ ТЕ ПРЕПОЗНАМ”, КОЈА ИМА ПОСТОЈАН ТЕРМИН НА ПРЕМИЕРА ВО НЕДЕЛА ВО 21.00 ЦАСОТ.
ОВАА ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА Е НА “КУЛТОТ НА СВ. ГЕОРГИЈА ВО СВЕТОТ И СЕЛОТО БУЦИН.”
СЕРИЈАТА СОДРЗИ ПОВЕЦЕ  НЕПОЗНАТИ ПОДАТОЦИ ЗА ОВОЈ ГОЛЕМ СВЕТИТЕЛ! НЕКА Е ЗА ДУХОВНА ПОЛЗА ЗА СИТЕ!

ТЕРМИНИ НА ЕМИТУВАНЈЕ:
ТВ КАНАЛ 5 ПЛУС
НЕДЕЛА, 3 НОЕМВРИ, ВО 21.00 ЦАСОТ - ПРЕМИЕРА
ВТОРНИК, 5 НОЕМВРИ, ВО 21.00 ЦАСОТ -РЕПРИЗА
НЕДЕЛА, 10 НОЕМВРИ, 21.00 ЦАСОТ -РЕПРИЗА
ЦЕТВРТОК, 14 НОЕМВРИ, 21.00 ЦАСОТ -РЕПРИЗА

ОД ТВ ЕКИПАТА


Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie