логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“ при Македонската академија на науките и уметностите (www.manu.edu.mk) во соработка со Македонското здружение на млади правници (www.myla.org.mk) и Центарот за правни истражувања и анализи (www.cpia.mk) на ден 02.03.2020 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот во просториите на МАНУ (Работни сали) ќе одржи расправа на тема:Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“ при Македонската академија на науките и уметностите (www.manu.edu.mk) во соработка со Македонското здружение на млади правници (www.myla.org.mk) и Центарот за правни истражувања и анализи (www.cpia.mk) на ден 02.03.2020 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот во просториите на МАНУ (Работни сали) ќе одржи расправа на тема:

ПРАВНА ЗАШТИТА НА ПРИРОДАТА И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СУДСКА ЗАШТИТА НА ПРАВОТО НА ЗДРАВА ЖИВОТНА СРЕДИНА

АГЕНДА

 

 

 Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie