логоFacebookTwitterYouTubeeMail


Ве известуваме за новото издание на Jean Rouch International Film Festival кое ќе се одржи во период од 9ти до 15ти ноември 2013 година во Париз, Франција.

Фестивалот е отворен за документарни филмови со антрополошка тематика посветени на социјалниот и културен континуитет и промените во современите опшества, произведени по 1ви јануари 2012 година.

Краен рок за аплицирање: 15.04.2013 г.


Повеќе информации за фестивалот: http://comitedufilmethnographique.com/inscription-entry-form/Видео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie