логоFacebookTwitterYouTubeeMail


Торонто - Македонското итернационално движење за човекови права ќе одржи Форум за состојбата на правата на Македонците на Балканот, со фокус на проблемите со човековите права на Македонците во Грција. (Православен македонски храм „Свети Климент Охридски“ во Торонто/12:30)


Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie