логоFacebookTwitterYouTubeeMail

 
МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ
– ЦЕНТАР ЗА СТРАТЕГИСКИ ИСТРАЖУВАЊА –
 


Презентација на резултатите од научниот проект:

ПОТЕНЦИЈАЛНИОТ БРУТО-ДОМАШЕН ПРОИЗВОД              И ПРИРОДНАТА СТАПКА НА НЕВРАБОТЕНОСТ               ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Таки Фити, Владимир Филиповски,                                                       Јане Богоев, Предраг Трпески


МАНУ, 3 јули 2013 година (среда), 12.00 часот                               П Р О Г Р А М А


12,00 часот – Обраќање на акад. Гоце Петрески

12,10 часот – Презентација на добиените резултати
                       акад. Таки Фити

12,30 часот – Договор за советување на тема:
                       Макроекономијата денес
                  во организација на Центарот за стратегиски
                         истражувања при МАНУ, октомври 2013

13,00 часот – К О К Т Е Л


Проектот е публикуван во посебно издание
и секој од учесниците ќе добие бесплатен примерок.

Презентацијата ќе се оддржи во малите сали во МАНУ
3 јули 2013 (среда), 12,00 часот

Во очекување на Вашето присуство,                                        


Претседател на МАНУ                Раководител на проектот

Акад. Владо Камбовски               Акад. Таки Фити


Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie