логоFacebook  Twitter  YouTube  eMail

МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ
има чест да Ве покани на предавање на тема:

КРИЗА НА ЕТИЧКОТО МИСЛЕЊЕ
од
 проф. д-р ПРЕДРАГ ЧИЧОВАЧКИ
(College of the Holy Cross, Boston, USA)


Поздравна реч:
акад. Љупчо Коцарев,
претседател на МАНУ


Уводен збор:
акад. Витомир Митевски,
раководител на Лексикографскиот центар „Георги Старделов“Малите сали на МАНУ,
2 јуни (четврток) 2022 година, во 12 ч.
--
м-р Дијана Славеска

Помлад соработник за научни собири и други јавни приредби

Оддел за научни и уметнички проекти, за научни собири и за меѓународна соработка


Македонска академија на науките и уметноститеПоуки од Светите Отци

dobrotoljubie