логоFacebook  Twitter  YouTube  eMail

Во МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ
 
ќе се промовира  книгата 

ИВАН ДЕЈАНОВ – ЖИВОТ И ДЕЛО

од Петар Дејанов

 
Промоцијата со пригодно обраќање

ќе ја отвори академик Момир Поленаковиќ

 
Книгата ќе ја промовирa проф. д-р Самуел Садикарио
 

МАНУ, 4 ноември (среда) 2015 во 12,00 часотПоуки од Светите Отци

dobrotoljubie