логоFacebook  Twitter  YouTube  eMail

МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИTE И УМЕТНОСТИТЕ

 има чест да Ве покани на промоција на монографијата

 

К У Р Б И Н О В О

од академик Цветан Грозданов

(издание на Македонската академија на науките

и уметностите и книгоиздателството Матица македонска)


Промотори:

 академик Владо Камбовски, претседател на Македонската

академија на науките и уметностите и

д-р Елизабета Канческа-Милевска, министер за култура


Реч на авторот: академик Цветан Грозданов


Настап на студенти на Факултетот                                                    

за музичка уметност – Скопје


К о к т е л


МАНУ, 5 октомври 2015 (понеделник), 12.00 часотПоуки од Светите Отци

dobrotoljubie