логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Изложбата на цртежи „Портретирани сеќавања“од Јана Манева – Чупоска

патува во домот на култура Иван Мазов - Климе во Кавадарци
 
Отворање на изложба - утре 17.04.2015 год. ( Петок ) со почеток во 20.00 часот во домот на културата Иван Мазов - Климе. Изложбата ќе ја отвори директорот на домот ликовниот уметник г-дин Владимир Темков. На изложбата ќе бидат преставени 25  дела изработени во комбинирана  техника од циклусот „Портретирани сеќавања“.
Оваа изложба предходно беше поставена во Струмица, Скопје и Велес.
Изложбата е реализирана со подршка на Министерство за Култура на Република Македонија.
 
 
 
Со почит
Јана Манева – Чупоска
078 482 01Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie