логоFacebookTwitterYouTubeeMailДраги пријатели, потребна е парична помош  за моја другарка. Нејзиното име е Валентина Стеваноска, од Крушево, 20 години. Сега се наоѓа во болница во Скопје и потребна и е ИТНА!!!! трансплантација на црн дроб во Германија која чини 30000 евра. Има само усте неколку дена за да се соберат тие средства, инаку нема да може да биде извршена трансплантацијата. Драги пријатели доколку сте во можност ВЕ МОЛАМ ПОМОГНЕТЕ еден млад живот да биде спасен, зашто нејзиното семејство (татко и не е вработен, а мајка и работи во текстилна фабрика) никогаш  нема да ги соберат потребните средства.


Број за донација- 100 денари на КОСМОФОН
075 143 144 - ова е донаторскиот број на кој што можат да донираат сите тие сто го користат операторот Космофон . 143 444 е бројот за донација за помош на Валентина, од Космофон и Т-мобиле.

Последните информации говорат дека се вклучи и Антонија Шола која направи напори да биде примена Валентина во загребската болница за изврсување на трансплантацијата. Највероватно ќе биде префрлена во среда. Затоа нас ни преостанува што е можно побрзо да ги собериме потребните средства.
Однапред ви благодарам
Ова е девизната сметка:

ВАЛЕНТИНА СТЕВАНОСКА
“Манцу Матак” бр. 27
Крушево
МК 07210501602257398
SWIFT NLB TUTUNSKA BANKA
А.Д.СКОПЈЕ
“12 Македонска Бригада'бр.20
Ова е тековната сметка:
21050-16022573.98 НЛБ Тутунска Банка
Стеваноска Валентина
денарска сметка 

СЛАВА НА БОГА ВО ВИСОЦИНИТЕ И НА ЗЕМЈАТА МИР И МЕГЈУ ЛУГЈЕТО ДОБРА ВОЛЈА !!!

 

Посети: {moshits}
 Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie