логоFacebookTwitterYouTubeeMail

 

Задоволство ми е да ве поканам на средба на пациенти со ретки болести, Македонија - Бугарија, во Хотел Вип (кај саем) во 12 часот, во сабота на 7ми Септември.

Воедно и да Ве известам за нашата активност - Искачување на Кораб во име на пациентите со ретки болести - „До врвот, за подобар живот!“, во соработка со ЗПК Кораб.

Повеќе информации може да добиете од соопштението во прилог.

Ви благодариме на поддршката која секогаш ја пружате кога се работи за подигнување на јавната свест во однос на ретките болести,

--
Весна (Стојмирова) Алексовска
Претседател на Здружение на граѓани за ретки болести,
Живот со Предизвици
070 705 446
http://challenges.mk/


Vesna (Stojmirova) Aleksovska
Chairman of the association of citizens for rare diseases,
Life With Challenges
+389 70 705 446
http://challenges.mk/


 Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie