логоFacebookTwitterYouTubeeMail

 MANU.sv.Kliment5.jpg


  На 27 и 28 јуни 2013 г., во Македонската академија на науките и уметностите ќе се одржи Македонско-руската научна
конференција-  БУКУРЕШКИОТ МИРОВЕН ДОГОВОР (1913) И НЕГОВИТЕ ДОЛГОРОЧНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА МАКЕДОНИЈА И ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА.

Во пресрет на Конференцијата, од името на акад. Блаже Ристовски, претседател на Одборот за македонско-руска соработка на МАНУ, ве
покануваме на конференција за печат, која е закажана за 25 јуни 2013  г. (вторник) во 11 часот во Македонската академија на науките и
уметностите.

Поздрав,

Гоце Алексоски
МАНУВидео содржини

Поуки од Светите Отци

krusevoexport