логоFacebookTwitterYouTubeeMail

Скопје, 23 март 2013 (МИА) - Првиот онлајн број на возобновениот “Репер“, специјализиран е-неделник за култура, е објавен денеска. 

Замислен е како платформа за вмрежување на уметниците од сите области во Македонија и создавање поподобни услови за нивна натамошна комуникација и настап, како во државата, така и надвор од неа. Списанието за креација и рекреација ќе тежнее да биде медиумски простор, каде што на едно виртуелно место ќе изврши вистинско обединување на сите вешти луѓе.скс/9:59Видео содржини

Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie