3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel

Скопје- 05. 12. 2021 г.-храм на св.вмч.Димитриј

3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel

Скопје- 05. 12. 2021 г. - Во скопскиот храм на свети великомаченик Димитриј, на празникот на Светата маченичка Кикилија (Цицилија); Свети Калист, патријарх Цариградски; Светиот маченик Менигнос; Светиот Праведен Михаил војник, свештеникот Жарко Ѓоргиевски отслужи   Божествена Литургија. Верниот народ на Литургијата се причести со Светите Тајни Христови.

 3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel

 

 

 

 

 

 

3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel

 3.to.Naoganje.glava.sv.Jovan.Krstitel

 

 

 

 

 Друго:

Zoran.sv.Kiril11.jpg