Вечерва и утре скопјани на автокино во Градскиот парк
avtokino

Во организација на кино „Милениум“ и Младонскиот културен центар (МКЦ) во Градскиот парк во Скопје ќе започне да функционира.

Автокиното ќе се одржи вечерва и утре, како и следниот петок и сабота (15 и 16 ноевмри)  на паркингот во стариот дел од Градскиот парк и ќе биде најава за почеток на фестивалот на европскиот филм „Сиденејс“, кој ќе се одржи од 14 до 23 ноември во Скопје, соопштуваат од МКЦ.