Sample Image

28 ноември 2021 лето Господово Гевгелија

Со благослов на Митрополит Повардарски г. Агатангел, торжествена Литија со чудотворната икона на Пресвета Богородица – Согленска оваа година по прв пат ја благослови Гевгелија.

(Фотогалерија)

 

Извор: http://www.povardarska-eparhija.org.mk/pe/