Четврток од Првата седмица на Великиот пост
05 март 2020
"Четврток од Првата седмица на Великиот пост"

На 05.03.2020 година, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Јосиф, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово служеше Големо повечерие со Канонот на свети Андреј Критски.

http://koe.mk/cetvrtok-od-prvata-sedmica-2020/