259

 21/10/2015   Актуелности

Пред два дена, на фејсбук страната السيد المسيح, која презентира содржини од животот на Православната Црква од арапскиот свет, се појави видео запис, на кој јасно се гледа мироточење на резбаната надгробна плоча, со ликот на светиот великомаченик Георгиј Победоносец, во Лида, Израел.

Видеото можете да го погледнете Тука

 https://www.facebook.com/jesus.christ.am/videos/vb.433652766733814/819821208116966/?type=2&theater

Извор: Преспанско- пелагониска епархија