Мостот, по кој сите ние поминуваме-е прошка за виновните, и ако не му простиш на виновниот-го разрушуваш мостот, по кој ти требаше да поминеш.

...“Поради нешто сме се возгордеале, па преку страдањето во вас се раѓа големо смирение....имајте љубов и се' ќе ви биде простено“...

Старец Јосиф Исихаст

 

Избор од фејсбук страната на:  Маја Белева