Го приложуваме последниот број од епархиското списание на Австралиско-Новозеландската епархија „8-ми Ден“/„The Eight Day“, кое што излегува на секои три месеци.

Извор:http://www.pppe.mk/2015/%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-8-%D0%BC/