Goran Taseski

 

(Прво бдение)СРЕДА-25/12- св. Григориј Двоеслов; св. Симеон Нов Богослов;
/БДЕНИЕ ПОЧЕТОК

16ч. : Читање на великиот канон на
св. Андреј Критски,

потоа во 18ч. : 9-ти Великопосен час,
изобразителна и Предосветена Литургија

 

25-ти март лето Господово 2015