Соборен храм Св. Климент Охридски - Скопје

 
На празникот на преподобната маченичка Февронија,    во Соборниот храм на Св. Климент Охридски во  Скопје, се отслужи Божествена Литургија.

 
Присутниот верен народ на Литургијата се причести со Светите Христови Тајни.