„Овде треба само покајанието да се доврши и кон секого треба да се однесуваме со љубов и почит.

Причина за покајание: да знаеме дека не сме она што зборуваме за себе, туку она што зборуваме против другите. “- о. Горан Стојчевски

 

Лето Господово 2о15