Josiv.T.top.jpg
 
Неговото високопреосвештенство, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф, беше во посета на основното училиште „ Гоце Делчев“ село Волковија – Тетовско. При посетата Митрополитот на учениците им поклони пригодни подароци.
 
 
Josiv.T.top.jpg
 
 Josiv.T.top.jpg
 
За Преминпортал: Зоран Богоевски , Тетовско- гостиварска епархија