На отворањето на 25 - от по ред Саем на книгата присуствуваше Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан.

Македонската Православна Црква - Охридска Архиепископија ќе учествува со над 200 наслови на книги од сите епархии. 

 

Извор: Скопска еперхија