Име: Ристовски Тони
 
НАМЕСТО ПРАШАЊЕ:

Сакам само да ве пофалам и да ви кажам дека овие ваши текстови и оваа интернет страница воопшто, е чиста 10-ка .Сигурен сум дека така допирате до многу срца како што допревте и до мене. Само продолжете така. Вие сте како насушен леб во ова транзиционо време. Бог нека е со вас.

 

НАМЕСТО  ОДГОВОР:


Му благодариме  на Бога за силата со  која не крепи, за Тони  и за сите останати  посетители на Преминпортал ...

Од Редакцијата

freska.bozja.jpg

 

{moshits}