Уште необјавено

 

По повод актуелните збиднувања, многуте прашања и претпоставки по повод остварената средба на рускиот Патријарх Кирил и папата Римски Франциск, ви го предложуваме одговорот на јеромонах Методиј Зинковскиј, доктор по технички науки и доктор по богословие, духовник на Православната Детска Мисија во Петербург.

[youtube height="350" width="560" align="none"]https://www.youtube.com/watch?v=6dyrZqFHJak[/youtube]