Г-дин Боби Милески, наш иселеник, кој подолго време живее и работи во Гронинген, Холандија, за време на неговиот престој во нашата татковина , на 07.08.2013 во 10 часот ќе го посети домот за деца без родители “11 Октомври“ во Скопје и на сите деца ќе им подари спортски дресови

06.08.2013
Скопје                                            Со почит.
Петко Златески
_________________
Генерален секретар