Уште необјавено

Програма за прослава на денот на Св.Спасо Радовишки
                              20-21 август 2011 год.


20.08.2011 год. – Сабота
18.00. Вечерна богослужба  (храм св.Троица)
19.30. Духовна Академија (Центар за култура)
21.00 Концерт на групата Суперхикс (плоштад Св.Спасо Радовишки)

21.08.2011 год. –Недела

8.30. Архиерејска литургија   (Храм Св.Троица)

11.00. Литија ( од храм  Св.Троица до плоштад Св.Спасо Радовишки)

11.30.  Славски колач
- Концерт на фолклорни ансамбли

20.00 Концерт на фолклорен ансамбл Танец (плоштад Св.Спасо Радовишки)