02.06 Вознесение Господово
7:00 Празнична утрена
8:30 Света Литургија

03.06 Св. рамноапостолни цар Константин и царица Елена
7:00 Празнична утрена
8:30 Света Литургија

05.06 Недела на св. Отци од Првиот Вселенски Собор
7:15 Воскресна утрена
8:30 Света Литургија
Write to Матеј Костоски