Македонската академија на науките и уметностите
и Асоцијацијата за култура ИКОН, имаат чест
да Ве поканат на Изложбата

ИЛИЈА АЏИЕВСКИ - слики, скулптури, графики

Изложбен салон на МАНУ, 5 јуни (вторник) 2018, 20 часот