Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно

Му се приближуваат на Бог,

зашто Бог е секогаш покрај своите чеда 

кои страдаат.

- Старец Пајсиј Светогорец

 

 

 

Подготви: Снежана Корнет

2019 лето Господово